pondělí 4. února 2019

Hydrant v rozkroku, guláš v hlavě

Kdo tvrdí, že u lidí existují tři a více pohlaví, je buď vyšinutý idiot (diagnóza) a měl by být odborně léčen (doktory přes hlavu, ne urology a sexuology), nebo je to zavržení hodný licoměrník (a patří do svěrací kazajky také). Každý normální člověk ví, že pohlaví jsou jen dvě, protože termín „pohlaví“ značí „pohlavní orgány“. Čili to, co máme mezi nohama. Nikoli to, jaký galimatyáš má kdo v kebuli. To by si takový schizofrenik nebo Rozpolcený ze Shyamalanova filmu museli měnit občanky co půl hodiny (v zemích, kde zmagořelí farizejové doklady se třetím pohlavím vydávají). Zajímalo by mě, co tito pokrytci dělají, když si někdo myslí, že je maják nebo letadlo? Jsou i takoví pošuci. To mu taky plácnou do dokladů aeroplán, nebo mu místo občanky vydají techničák?
Ano, existují jisté úchylky, kdy se člověk narodí ve „špatném těle“. A když v něm uzraje rozhodnutí, nechá si pohlaví/orgány operativně změnit. Felčaři ufiknou pinďoura a vymodelují z něj frndu, nebo naopak. To si pomůžou trochou silikonu. Ale v každém případě vytvoří zase pinďoura nebo frndu. Nikomu do rozkroku nenamontují hydrant nebo okapový žlab. Proto je i stavění třetích hajzlů (už se to někde děje) naprostou absurditou. Ani při operativní změně pohlaví nikomu nepřišijí chámovod do podpaží (toho by byl schopen leda Mengele). Takže není nutné stavět ajnclíky se speciálním pisoárem půldruhého metru nad zemí.
Tématem se erudovaně a se zdravým rozumem věnoval Jaroslav Zvěřina na Novinkách. Zakončil jej zamyšlením, že vymýšlení podobných bejkáren už hodně smrdí dekadencí a že nás může potkat osud jakým byl pád Západořímské říše. V této souvislosti mě napadla jedna zajímavost s časovou osou a vývojem civilizace. My dnes náš západní svět považujeme za vrchol, zatímco poměry v zemích třetího světa přirovnáváme k našemu středověku. Což víceméně odpovídá. Jestli ale budeme dál vymýšlet podobné krávoviny jako jsou ty s pohlavím, přivedeme naši civilizaci do záhuby. A naši potomci budou začínat od nuly, zatímco se jim budou obyvatelé dnešního třetího světa smát, protože budou mít ve vývoji nějakých tisíc let náskok.


Žádné komentáře:

Okomentovat