úterý 14. listopadu 2017

Hermafroditi, ukončete nástup...

Od chvíle, kdy začal po matičce Zemi mašírovat po dvou, řešil člověk rozumný otázku přežití. Aby sehnal něco do huby, či aby sám neskončil v hubě šavlozubého tygříka. Tu a tam populaci zdecimoval nějaký ten hladomor, epidemie, později války. A tak to šlo 300 tisíc let. Člověk se zkrátka během nich musel starat o životně důležité věci a na ptákoviny neměl čas ani pomyšlení. A co teď? Tygříky máme v ZOO, s morem a cholerou jsme si poradili. Válčí se sice furt, ale jsou to jen lokální půtky. V Africe se, pravda, mydlí často. Ale to proto, že některé kmeny a enklávy pořád žijí v onom divokém pravěku. Pak si ještě tu a tam vyrazí do světa zastřílet Amíci. Sbalí si velkou polní, flintu a koňskou dávku patriotismu a jedou zachraňovat demokracii (demokracie je vždy zásadně potlačována v zemích s významným nerostným bohatstvím). Na starém kontinentu už je hezky dlouho klid. Když tedy pominu separatistické indiány, kteří u Plitvických jezer vyměnili v 90. letech luky za kalašnikovy. Velkou válku už Evropa nezažila přes sedmdesát let. V době míru a klidu se ale lidstvo zjevně nudí, nemusí řešit otázky života a smrti, a tak začíná mít roupy. A vymýšlí kokotiny. V londýnským metru přestali pasažéry z megafonu oslovovat „dámy a pánové...“, aby tím neurazili třetí pohlaví. Stejnou novinku záhy zavedlo i  metro newyorské. A korunu tomu nasadili Germáni, když jejich ústavní soudci konstatovali, že lidé si mohou uvádět „třetí pohlaví“ v úředních dokumentech.
Teď bych měl napsat, co to sakra třetí pohlaví je? Dyk jsou přece jen kluci s pindíky a holky s frndami. Jenže já vím, co to sakra je. Transsexuálové, hermafroditi, přeskočci, zkrátka omyly přírody, kterým v rozkroku vyrostlo něco, co nemělo. V živočišné říši se s těmito exoty nemazlí. Smečka je odvrhne, zapudí, nechá pojít. Pak existovala ještě jiná říše, kde se to řešilo ještě radikálněji. Ale my jsme civilizovaní, humánní, necháme tyto jedince v klidu žít. Nevidím ale jediný rozumný důvod, aby se těmto hříčkám přírody, kterých se v populaci vyskytuje jen 0,01 % (jedna transka na 10 000 obyvatel), přizpůsobovala celá společnost!
Jestli budou ve vedoucích postech organizací, soudů, zákonodárných orgánů zasedat politicky korektní magoři, kteří z nudy vymýšlejí idiotismy, zahubí to lidstvo dřív než všechny války a epidemie.

Žádné komentáře:

Okomentovat